3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Gootsteen Ontstoppen Assen

Wij beëindigen uw gootsteen verstopping!

Gootsteen ontstoppen Assen

Gootsteen Ontstoppen Assen? Spoelt het water niet meer weg uit uw gootsteen? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met een gootsteen verstopping.

De oorzaak van een verstopping in de gootsteen kan erg  verschillen. In een groot gedeelte van de gevallen is de verstopping ontstaan door vastzittende etensresten. Daarnaast merken we dat zeepresten, vet en olie ook vaak een gootsteen verstopping veroorzaken.

Heeft u te maken met een verstopping in uw gootsteen? Neem dan contact op met Gootsteen Ontstoppen Assen via 0592 204 858. Wij  staan voor u klaar!

Gebruik deze middelen niet

We zien regelmatig dat mensen hun verstopping in de gootsteen proberen te ontstoppen met ontstoppingsmiddelen. Wij raden het gebruik van deze middelen af.

Veel van deze middelen hebben een bijtend effect op de afvoer. Het is mogelijk dat de binnenkant van uw afvoer wordt aangetast.

Naast beschadiging zorgen deze middelen ook voor onnodige vervuiling van het water dat in het riool terecht komt. Wij raden u aan om gebruik van deze middelen voor het riool ontstoppen te voorkomen.

Bel nu met een collega van Riool Ontstoppen Assen om uw situatie te bespreken op 0592 204 858. Maak snel een afspraak!

Oorzaak gootsteen verstopping

Het is mogelijk om zelf uw gootsteen te ontstoppen. Het is dan van belang om eerst te achterhalen waardoor de verstopping is veroorzaakt. Vaak wordt een verstopping hier veroorzaakt door een vastzittend object.

Afhankelijk van wat de oorzaak is en waar de verstopping zich bevindt, kunt u bepalen op welke manier u de verstopping het best kunt verhelpen.

Is de verstopping ontstaan omdat eten in de gootsteen is gekomen? Hanteer dan een aanpak waarmee de verstopping terug naar boven gehaald wordt. 

Wanneer de verstopping wordt veroorzaakt door iets dat flexibel is, probeer de gootsteen verstopping dan af te breken of te forceren.

Wilt u direct van uw verstopping af? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Assen.

Gootsteen ontstoppen met een plopper

U kunt een gootsteen ook ontstoppen door gebruik te maken van de ouderwetse plopper/ontstopper.

Dit werkt als volgt. Plaats de ontstopper op de gootsteen. Beweeg de ontstopper vervolgens met kracht op en neer. Hiermee creëer je zuigkracht. Dit zorgt ervoor dat de leidingen weer loskomen van vuil.

Heb je het idee dat het grootste gedeelte van het vuil losgekomen is? Dan raden wij aan om de leiding nog door te spoelen met water en soda. Dit zorgt ervoor dat ook het laatste beetje vuil loskomt van de leidingwand.

Heb jij hulp of advies nodig bij het ontstoppen van uw gootsteen? Bel vrijblijvend met Riool Ontstoppen Assen om uw klus te bespreken met onze experts via 0592 204 858.

Gootsteen ontstoppen met zuiveringszout en azijn

De praktijk heeft laten zien dat een reiniging met zuiveringszout (baking soda) erg goed werkt tegen een verstopte afvoer.

Hoe werkt dit? Begin door een emmer te vullenmet water. Voeg hier zuiveringszout aan toe en giet dit langzaam in de verstopte afvoer. Door dit een nachtje in te werken verkrijgt u het beste resultaat.

Tip! Voor een sterker effect raden wij aan de baking soda aan te mengen met azijn.

Zit de gootsteen hierna nog steeds verstopt? Neem dan contact op met de Ontstoppingsdienst in Assen via 0592 204 858. Onze ontstoppers helpen u graag van uw gootsteen verstopping af.

Afvoer ontstoppen door professionals

OP het moment dat u gaat voor een snelle en goede oplossing voor uw verstopte afvoer, doet u er goed aan Riool Ontstoppen Assen te contacteren. Wij kunnen de verstopping met spoed voor u oplossen.

De prijs is afhankelijk van een aantal dingen. Onder andere de ernst van de verstopping, de uitgevoerde reparaties, de nodige inspecties, de gereedschapskosten en het aantal arbeidsuren.

Wij van Afvoer Ontstoppen Assen staan voor eerlijkheid en transparantie! Wilt u een directe oplossing voor uw verstopte afvoer? Neem dan nu contact op via 0592 204 858.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Assen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Assen? Riool Ontstoppen Assen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Assen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Assen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Assen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Assen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Assen?

Wanneer u te maken heeft met een verstopping kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Assen via 0592 204 858. Onze monteurs staan voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wanneer u om wat voor reden dan ook uw afspraak wilt annuleren moet u, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0592 204 858.

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Op het moment dat u een afspraak maakt, spreken wij met u een tijdsblok af. U kunt er vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u is.

Elke klus is anders. Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Geen enkele verstopping is hetzelfde. De ene verstopping is gemakkelijk te verhelpen, de ander is erg hardnekkig. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Wanneer onze monteur ter plaatsen is, kan hij een goede inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Assen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Assen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Wanneer wij uw verstopping hebben verholpen, krijgt u drie maanden garantie. Wanneer de verstopping dan terugkomt binnen drie maanden, komen wij deze kosteloos verhelpen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Assen?

Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Assen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast helpen wij u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Wij zijn ook te bereiken wanneer uw riool vervangen moet worden.

Moet uw schoorsteen? Neem gerust contact op via 0592 204 858.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Assen en omstreken. Waar u ook woont in Assen, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in de binnenstad, West, Noord, Oost, Zuid  Kloosterveen. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0592 204 858 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Assen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

Vaak is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen.

Lukt het u niet om uw riool te ontstoppen? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Assen op 0592 204 858.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Hoe u uw verstopping moet verhelpen kan erg verschillen. Belangrijk is waar de verstopping zich bevindt en waardoor de verstopping is ontstaan.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Neem gerust contact op via 0592 204 858 om een afspraak te maken met Riool Ontstoppen Assen.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Wij weten als geen ander hoe vervelend een verstopping in het toilet is. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Wilt u uw wc laten ontstoppen door een ervaren ontstopper? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Assen op 0592 204 858.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Assen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

H.V.A.

Riool Ontstoppen Assen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

DNK Bioscoop

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Assen.

Esther

Wilhemina Ziekenhuis

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Assen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button