3 MAANDEN GARANTIE

GEEN VOORIJKOSTEN

24/7 SPOEDSERVICE

Afvoer Ontstoppen Assen

Wij beëindigen uw afvoer verstopping!

Afvoer ontstoppen Assen

Afvoer ontstoppen Assen? Hoort u een borrelend geluid uit uw afvoer of zit deze helemaal verstopt? Riool Ontstoppen Assen helpt u hier graag bij.

Op het internet worden veel manieren en gereedschappen aangeboden waarop u mogelijk uw riool kunt ontstoppen. Dit maakt het niet makkelijk om te besluiten wat wél en wat niet werkt.

Onze monteurs hebben de beste methodes voor u op een rij gezet. Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw afvoer te ontstoppen? Schakel dan de hulp in van een professionele ontstopper.

Wilt u uw afvoer laten ontstoppen? Bel nu vrijblijvend met 0592 204 858 om uw klus te bespreken. Afvoer Ontstoppen Assen staat voor u klaar!

Ontstoppingsdienst Assen

Zit uw afvoer verstopt en woont u in of rondom Assen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij kunnen u helpen met elke verstopping.

De vakmannen van Afvoer Ontstoppen Assen helpen u graag met alle problemen in en rondom de afvoer. Wij bieden een passende oplossing voor ieder problemen in uw afvoer.

Naast het feit dat wij uw afvoer kunnen ontstoppen, voorzien wij u ook van een vrijblijvend advies om te zorgen dat u uw riool en afvoer in optimale staat houdt.

Wat het probleem ook is, Ontstoppingsdienst Assen staat klaar om u te helpen. Neem snel contact met ons op via 0592 204 858 om uw klus te bespreken. Onze loodgieters kunnen in de meeste gevallen vandaag nog uw verstopping verhelpen!

Bij spoed 24/7 bereikbaar

Hoort u een borrelend geluid uit de afvoer of loopt het water simpelweg niet meer goed door? Dan is de kans heel groot dat u te maken heeft met een heftige verstopping.

Wanneer je te maken hebt met een verstopping, raden we u altijd aan zo snel mogelijk contact op te nemen met een loodgieter. Des te langer u wacht, des te groter de schade wordt.

Spoelt uw afvoer niet meer door? Wacht dan niet en neem direct op met Afvoer Ontstoppen Assen. Dit kan via 0592 204 858. Wij komen zo snel mogelijk naar u toe!

Afvoerfilter schoonmaken

Wanneer u een verstopping wilt verhelpen, is het belangrijk om te achterhalen waar de verstopping zich bevindt. Bevindt de verstopping zich in de afvoer van een elektrisch apparaat als een vaatwasser of wasmachine, komt dit vaak door een ophoping in de filter van de afvoer.

Dit is erg eenvoudig. Haal de filter uit het apparaat en reinig deze onder een warme kraan of in een bak met water. Op het moment dat de filters droog zijn, kunt u deze terugplaatsen in het apparaat.

Is de verstopping nog niet weg? Dan zit de verstopping waarschijnlijk ergens anders. Neem dan contact op met Afvoer Verstopt Assen via 0592 204 858.

Sifon controleren

Vrijwel elke afvoer is voorzien van een sifon. Dit is de zwanenhals vormige buis. Het is goed mogelijk dat hier een verstopping ophoopt. Denkt u dat dit het geval is? Dan kunt u deze eenvoudig ontstoppen.

aak is de sifon eenvoudig los te halen van de afvoer. Haal vervolgens het vuil uit de sifon, door deze goed door te spoelen met warm water.

Is de sifon weer goed schoon? Maak deze dan goed droog en zet hem terug op de afvoer.  Hopelijk is het probleem nu opgelost!

Is dit niet het geval en is uw afvoer nog verstopt? Schakel dan de hulp in van een professionele loodgieter op 0592 204 858.

Afvoer ontstoppen met zuiveringszout en azijn

Wanneer de verstopping wordt veroorzaakt door vet, raden wij u aan uw afvoer dan te ontstoppen met zuiveringszout en azijn. Dit is een goedkope manier, waarmee u geen schade aanricht aan uw verstopte afvoer.

Vul een bak met water en gooi hier zuiveringszout (baking soda) bij. Meng dit goed door elkaar. Gooi de bak vervolgens leeg in de verstopt afvoer en laat dit een tijd intrekken.

Om het effect te versterken raden wij u aan het zout aan te mengen met azijn. Wanneer uw verstopping niet is verholpen, raden wij u aan contact op te nemen met 

Afvoer verstopping verhelpen met een plopper

Een volgende manier om een afvoerverstopping los te laten komen, is door het gebruik van de welbekende plopper.

Zet de plopper op de afvoer en beweeg deze met kracht op en neer. Hiermee creëert u zuigkracht waardoor het vuil in de leiding los zal raken. Deze methode werkt vaak zeer effectief wanneer uw afvoer verstopt is.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen door een ervaren monteur? Bel met Afvoer Ontstoppen Assen om uw situatie te bespreken 0592 204 858.

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Een andere effectief middel om uw riool te ontstoppen is een ontstoppingsveer. Dit is een krachtige manier om hardnekkige verstoppingen te verhelpen.

Hoe doet u dit? Duw de ontstoppingsveer in de afvoer tot u de verstopping heeft bereikt. Zet hierbij niet teveel kracht, om schade aan uw afvoer te voorkomen.

Wanneer u de verstopping heeft bereikt, moet u voorzichtig duwen, draaien en trekken aan de veer. Op deze manier probeert u de verstopping los te maken van de afvoerwand.

Wil het niet lukken om uw afvoer te ontstoppen? Neem dan gerust contact op om een afspraak te maken met onze rioolspecialisten.

Voorkomen van afvoerverstoppingen

Om uw afvoer en riool zo lang mogelijk te kunnen gebruiken, raden wij u aan niet zomaar alles in door het riool te spoelen. Gooi daarom geen olie of frituurvet in een afvoer.

Ook raden wij u aan geen etensresten of andere voorwerpen door de gootsteen spoelt. Deze kunnen vast blijven zitten en ophopen tot een verstopping.

Vaak zien we dat verstoppingen geleidelijker wijs ontstaan. Daarom raden wij het aan uw riool en afvoer eens in de zoveel tijd na te kijken.

Wij kunnen onder andere met speciale apparatuur de staat van uw afvoeren controleren, zodat we kunnen voorkomen dat er problemen zoals een verstopte afvoer ontwikkelen.

Bent u op zoek naar een Ontstoppingsdienst in Assen? Neem dan contact op met Riool Ontstoppen Assen via 0592 204 858.

Kosten afvoer ontstoppen

Een verstopte afvoer kan voor grote problemen zorgen. U natuurlijk wilt dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost.

Wij raden u aan een ervaren Ontstoppingsdienst in Assen in te schakelen. Wij komen zo snel mogelijk uw afvoer ontstoppen.

Elke afvoer verstopping is anders. De prijs die wij in rekening brengen is afhankelijk van een aantal factoren. Wij houden rekening met de benodigde arbeidsuren en de uitvoering van eventuele inspecties of reparaties. Bekijk hier het complete overzicht van onze tarieven.

Riool Ontstoppen Assen staat voor een eerlijkheid en transparantie. Voordat wij aan de slag gaan, stellen wij een prijsopgave op. Zodra u hiermee akkoord bent, gaan wij aan het werk!

Neem dan gerust contact op met Afvoer Verstopping Assen via 0592 204 858. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Onze Rioolontstoppingsdienst

Riool Ontstoppen

Heeft u te maken met een rioolverstopping? Riool Ontstoppen Assen helpt u graag!

Ontstoppingsbedrijf

Bent u op zoek naar een ontstoppingsbedrijf in Assen? Riool Ontstoppen Assen staat tot uw dienst!

Afvoer Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Neem dan snel contact op met Riool Ontstoppen Assen.

WC Ontstoppen

Zit uw wc verstopt in Assen? Maak dan snel een afspraak bij Riool Ontstoppen Assen!

Gootsteen Ontstoppen

Heeft u te maken met een verstopte gootsteen? Vraag gerust informatie aan een collega Riool Ontstoppen.

Loodgieter Assen

Heeft u te maken met een verstopping? Onze loodgieters kunnen u hier mee helpen.

Werkwijze Riool Ontstoppen

\

1.

Onderzoek

Op uw locatie onderzoeken we de situatie. 

\

2.

Vrijblijvende offerte

U ontvangt een vrijblijvende offerte.

\

3.

Ontstoppen

Akkoord? Dan gaan we direct aan de slag.

Veelgestelde Vragen

Hoe kan ik een afspraak maken met Riool Ontstoppen Assen?

Wanneer u te maken heeft met een verstopping kunt u telefonisch contact opnemen met Riool Ontstoppen Assen via 0592 204 858. Onze monteurs staan voor u klaar!

Kan ik mijn afspraak annuleren?

Wanneer u om wat voor reden dan ook uw afspraak wilt annuleren moet u, 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 0592 204 858.

Wanneer kan ik jullie verwachten?

Op het moment dat u een afspraak maakt, spreken wij met u een tijdsblok af. U kunt er vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u is.

Elke klus is anders. Hoe lang het voordat ze klaar zijn verschilt per klus. Een verzakking van het riool kan bijvoorbeeld meer tijd in beslag nemen dan een afvoer die verstopt zit of een doucheputje die wij moeten ontstoppen.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?

Geen enkele verstopping is hetzelfde. De ene verstopping is gemakkelijk te verhelpen, de ander is erg hardnekkig. Gemiddeld neemt het ontstoppen van een verstopping ongeveer 45 minuten in beslag.

Wanneer onze monteur ter plaatsen is, kan hij een goede inschatting maken. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Wat zijn de prijzen van Riool Ontstoppen Assen?

De prijzen van Riool Ontstoppen Assen zijn zeer transparant.

Er worden geen voorrijkosten berekend. Voor het eerste half uur betaal je €97,50 inclusief arbeid en BTW.

Wanneer de klus langer duurt dan een half uur wordt er per kwartier €29 in rekening gebracht. Dit is inclusief arbeid en BTW.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Zit er garantie op de werkzaamheden?

Wanneer wij uw verstopping hebben verholpen, krijgt u drie maanden garantie. Wanneer de verstopping dan terugkomt binnen drie maanden, komen wij deze kosteloos verhelpen.

Wat zijn de werkzaamheden van Riool Ontstoppen Assen?

Wij ontstoppen alles wat op het riool is aangesloten. Ontstoppingsdienst Assen verhelpt verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast helpen wij u ook bij klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder. Wij zijn ook te bereiken wanneer uw riool vervangen moet worden.

Moet uw schoorsteen? Neem gerust contact op via 0592 204 858.

In welk gebied zijn jullie werkzaam?

We zijn werkzaam in Assen en omstreken. Waar u ook woont in Assen, wij rekenen geen voorrijkosten!

Het maakt dus niet uit of u woont in de binnenstad, West, Noord, Oost, Zuid  Kloosterveen. Wij kunnen binnen no-time bij u zijn.

Bel nu 0592 204 858 om jouw klus te bespreken en Riool Ontstoppen Assen zo snel mogelijk langs om uw verstopping te ontstoppen.

Kan ik zelf mijn riool ontstoppen?

Vaak is het lastig om zelf uw riool te ontstoppen. Toch zijn er verschillende mogelijkheden waarmee u misschien uw eigen verstopte riool kunt ontstoppen.

Het kan zijn dat een verstopping te hardnekkig is en u de verstopping niet zelf kunt oplossen.

Lukt het u niet om uw riool te ontstoppen? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Assen op 0592 204 858.

Hoe ontstoppen jullie mijn verstopte afvoer?

Hoe u uw verstopping moet verhelpen kan erg verschillen. Belangrijk is waar de verstopping zich bevindt en waardoor de verstopping is ontstaan.

Wij komen graag langs om de verstopte afvoer te onderzoeken. Vooraf geven wij dan een prijsopgave. Bevalt de prijsopgave? Dan gaan wij direct aan de slag!

Neem gerust contact op via 0592 204 858 om een afspraak te maken met Riool Ontstoppen Assen.

Hoe verhelp ik mijn wc verstopping?

Wij weten als geen ander hoe vervelend een verstopping in het toilet is. Soms kunt u deze zelf ontstoppen. Dit kunt u bijvoorbeeld doen met een ontstopper, een ontstoppingsveer of afwasmiddel.

In sommige gevallen lukt het niet om zelf uw toilet te ontstoppen. De wc verstopping kan simpelweg te hardnekkig zijn.

Wilt u uw wc laten ontstoppen door een ervaren ontstopper? Neem gerust contact op met Riool Ontstoppen Assen op 0592 204 858.

Tarieven Riool Ontstoppen

GARANTIE

Opnieuw verstopt binnen 3 maanden?
Dan komen wij het gratis oplossen!

3 maanden

GARANTIE

STARTTARIEF

98

NA STARTTARIEF

30

Klanten Zeggen

Riool Ontstoppen Assen was na een spoedmelding binnen een halfuur ter plaatse. De toiletten in verschillende kleedkamers waren verstopt. Het probleem werd snel en deskundig opgelost met een riool hogedruk machine. We zijn tevreden met de prettige dienstverlening!

Robbert

H.V.A.

Riool Ontstoppen Assen is al jaren met grote tevredenheid onze vaste ontstoppingsdienst.

Dennis

DNK Bioscoop

Bij ons het van groot belang dat de verstoppingen snel worden opgelost. Dat is altijd het geval bij Riool Ontstoppen Assen.

Esther

Wilhemina Ziekenhuis

Klantbeleving stopt niet in ons restaurant, hierbij kunnen we verstoppingen niet gebruiken. Riool Onstoppen Assen is de partner waarop we kunnen bouwen.

Sjoerd

McDonald's

Onze Partners

Heeft u een probleem met uw riool?

Bel nu voor gratis advies!

Call Now Button